CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ASSEMBLEA DE LA JUNTA CENTRAL D'AIGÜES

 
Està previst que el proper divendres 4 de maig de 2018 a les 11:00 hores, es  celebri la segona Assemblea General de la Junta Central d’Usuaris d’Aigües de Menorca a la Sala de plens del Consell Insular de Menorca.

Aquesta assemblea de la Junta Central té com a principal objectiu l’exposició dels treballs de la Comissió redactora dels Estatuts de la Junta i la seva posterior aprovació. Després, un cop aprovats, els remetrem a la DG de Recursos Hídrics, que ha d'emetre informe, per tal que la Junta Central estigui definitivament constituïda i comenci a operar a la nostra illa. 
L’assistència a la reunió està oberta a tots els usuaris d’aprofitaments d’aigua de l’illa que hi estiguin interessats, independentment de si el seu aprofitament es troba o no inscrit en el Registre d’Aigües de la Direcció General de Recursos Hídrics. Per tant, el motiu del present correu és informar-vos d’aquest esdeveniment, crucial per a la millora de la gestió de l’aigua a la nostra Reserva de Biosfera. 
Tot interessat hi pot assistir, amb veu i vot.
Al web de la Reserva de Biosfera hi ha un apartat específic per a la Junta Central d'Aigües on trobareu tota la informació disponible, així com les assemblees i l'esborrany d'estatuts: