CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

“SOM EL TEU COMERÇ. FEIM PINYA”, CAMPANYA DE SUPORT I VISUALITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

“SOM EL TEU COMERÇ. FEIM PINYA”, CAMPANYA DE SUPORT I VISUALITZACIÓ DEL COMERÇ LOCALL’Ajuntament de Sant Lluís ha posat en marxa una campanya de suport i promoció del comerç local. Amb el lema “Som comerç. Junts feim poble”, la iniciativa dóna visibilitat als negocis que conformen el teixit comercial del municipi, i que són part imprescindible de la vida diària del poble.

La campanya mostra la imatge de les persones que regenten els 34 comerços que han volgut participar-hi, amb l’objectiu de mostrar la proximitat i complicitat dels negocis de Sant Lluís amb la seva ciutadania. Qui hi ha darrera dels mostradors són persones amb cara i ulls, coneguts de tots, que dónen vida al poble i ofereixen serveis propers i de qualitat als lluisers i lluiseres. Persones que ofereixen confiança, amabilitat, tracte humà i qualitat.

Per a aquesta campanya (que suposa una inversió inicial de 4.000 euros), s’han editat cartells personalitzats per a cadascun dels comerços, amb una frase que els descriu i destaca una de les seves qualitats. També s’han editat cartells que es mostren a les cinc minideixalleries del municipi, a set aturades d’autobús, i a una valla publicitària gegant a l’Avinguda de La Pau i també una a la Via de Ronda de Maó. Durant unes setmanes, a través de les xarxes socials municipals i especialment a través de la plataforma “Sa botiga a ca nostra” s’anirà oferint informació detallada de cadascun dels comerços.

Com a primera publicació a xarxes d’aquesta campanya s’ofereix una reflexió a càrrec d’un comerciants del municipi, on contraposa els efectes de les compres als comerços del poble amb la realització de les mateixes accions a altres tipus de negocis.

El sector comercial és un dels més damnificats per la pandèmia. Durant aquests mesos, els comerços de Sant Lluís han fet grans esforços per continuar amb la seva activitat, adaptant-se a la nova situació i oferint nous serveis i activitats per a la seva clientela. En aquests mesos hem vist com s’implantaven serveis de recollida, serveis de repartiment a domicili, possibilitats de fer compres a través del mòbil… Des de l’inici de l’estat d’alarma, des de la regidoria de Comerç es va apostar pel suport al teixit comercial, i una de les iniciatives amb més projecció va ser la creació a les xarxes socials del canal “Sa Botiga a ca nostra”, on es difon informació de les activitats dels comerços, els seus serveis i promocions. A dia d’avui, aquest canal arriba a més de 2.200 persones a través d’Instagram, i a 850 a través de Facebook.

Aquesta campanya de visualització i suport enllaçarà posteriorment amb una nova iniciativa, en la que s’oferiran incentius per a la compra als comerços de Sant Lluís. A més, prové d’altres accions com la línia d’ajuts econòmics que es va activar a finals de l’any passat, i que va implicar l’aportació per part de l’Ajuntament de 96.000 euros de fons propis a 31 establiments per a actuacions de modernització i sostenibilitat, que suposen la mobilització als comerços del municipi d’una inversió de 192.000 euros que s’està executant actualment.