CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT PREPARA UN PROGRAMA D’ACTIVITATS MIXT PER A COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

L’AJUNTAMENT PREPARA UN PROGRAMA D’ACTIVITATS MIXT PER A COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONAL’Ajuntament de Sant Lluís ha preparat un programa d’activitats mixt per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març. La programació inclou iniciatives presencials, però també accions que es realitzaran a través d’internet i de les xarxes socials. L’objectiu és garantir la seguretat sanitària de totes les persones, a la vegada que mantenir viva i visible la reivindicació de la igualtat de drets i oportunitats.

El programa d’activitats s’inicia el dissabte 6 de març, amb la representació a la Sala Albert Camus (19.00 hores) de l’obra “Alone Together”, de Joana Brabo. Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a través de la plataforma Ticketib.

El dia 10 de març (19.30 hores) tindrà lloc la segona activitat presencial del programa d’activitats, en aquest cas a la Biblioteca Pública de Sant Lluís. El músic Pedro Sànchez Tuomala parlarà sobre “Rock en femení: Pioneres, combatives i desconegudes”. Es tracta d’una activitat amb aforament limitat. Per reservar plaça, s’ha de telefonar al 971 15 10 77, o enviar un correu electrònic a bibsantlluis@menorca.es.

Activitats online
Paral·lelament a les activitats presencials, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Lluís ha preparat un cicle de pel·lícules, sota el títol de “CineDona – Donacine”. Durant sis dies, i a partir de dia 7 de març, es posarà a disposició de la ciutadania una pel·lícula a través d’una plataforma a internet. La llista de pel·lícules a projectar són les següents:
- Allò que no et mata.
- Venus.
- Un home millor.
- Cachada.
- Womanhood.
- Overseas.

Cada pel·lícula estarà disponible durant 24 hores, i s’hi podrà accedir a través d’un codi, segons la taula que s’adjunta.

Els enllaços per accedir a les pel·licules i els codis d’accés també es compartiran cada dia a través de les xarxes socials municipals.

El dia 8 de març l’Ajuntament de Sant Lluís publicarà un vídeo a la seva pàgina web i a les xarxes socials, corresponent al manifest unitari que es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics al Ple del mes de febrer. Aquest vídeo donarà protagonisme a diferents sectors i entitats del municipi, i ratificarà el compromís del municipi amb la igualtat de drets i d’oportunitats.