CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

LA SALA ALBERT CAMUS PROGRAMA 10 ACTIVITATS PER AL MES DE GENER

LA SALA ALBERT CAMUS PROGRAMA 10 ACTIVITATS PER AL MES DE GENERLa Sala Albert Camus programarà en aquest mes de gener 10 activitats culturals a partir d’aquest proper dissabte. L’Ajuntament de Sant Lluís referma així la seva aposta per l’activitat cultural, entenent que és una part essencial de la societat, i ho fa extremant les mesures de seguretat i sanitàries .

La programació s’inicia amb un taller de l’actriu polifacètica Joana Brabo, sota el títol “Aprèn a dir No”, que s’impartirà durant quatre setmanes i que comença aquest dissabte 9 de gener. També aquest dissabte tindrà lloc un Taller de Ioga en Família.

Una de les novetats d’aquest mes de gener és la posada en marxa del servei de reserva de places i de compra d’entrades online. A través de la plataforma www.ticketib.com, les persones interessades en qualsevol de les activitats de la Sala Albert Camus podran adquirir les seves entrades (en el cas d’aquelles activitats de pagament), o bé reservar les seves places i així facilitar una distribució segura dels espectadors i/o participants.

La Sala Albert Camus segueix així la seva funció com a pulmó cultural de Sant Lluís, després que durant diversos mesos hagi reduït la seva activitat de cara al públic i s’hagi centrat en les residències artístiques per a facilitar la creació d’espectacles a Sant Lluís. “La nostra aposta és per la cultura segura, conscient i circular, aquella que pot néixer al nostre municipi, i des d’aquí pot ser mostrada tant al nostre poble com a la resta del món”, ha explicat la regidora de Cultura, Débora Marquès.