CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

S’ADJUDICA LA INSTAL·LACIÓ D’UNA PLANTA FOTOVOLTAICA A L’APARCAMENT DE BINIFADET PER 247.220 EUROS

S’ADJUDICA LA INSTAL·LACIÓ D’UNA PLANTA FOTOVOLTAICA A L’APARCAMENT DE BINIFADET PER 247.220 EUROSL’Ajuntament de Sant Lluís ha aprovat aquest migdia l’adjudicació de les obres per a instal·lar una planta fotovoltaica de generació d’energia a l’aparcament de Binifadet, conegut també com l’aparcament del Lloc den Caules. Aquesta instal·lació s’ubicarà sobre les pèrgoles de l’aparcament, i tindrà una potència de 99 kW, i una producció energètica anual de 150.294,68 kWh. L’actuació ha estat adjudicada a l’empresa Etra Bonal SA, per un import total de 247.220,40 euros (IVA inclòs), a una licitació a la que s’han presentat 17 empreses.

Aquesta instal·lació servirà per subministrar energia a edificis municipals com l’Ajuntament, la Sala Albert Camus, el CEIP Sant Lluís, l’escoleta infantil Ses Canaletes, i 9 trams de l’enllumenat públic. A més, s’habilitaran dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al mateix aparcament.

L’energia produïda a través d’aquesta instal·lació permetrà estalviar cada any l’emissió d’uns 80.000 quilos de diòxid de carboni a l’atmosfera, i implicarà també una reducció de la despesa elèctrica de l’Ajuntament d’uns 20.000 euros.

La instal·lació d’aquesta planta fotovoltaica es realitzarà simultàniament amb les obres d’urbanització de l’aparcament. Aquesta actuació es va adjudicar fa uns mesos per un import de 166.980 euros (IVA inclòs) a l’empresa Construcciones Olives SL, tot i que es va posposar la intervenció per tal de poder realitzar-la al mateix temps que s’instal·lava la planta fotovoltaica. Quan les obres estiguin enllestides, s'hauran habilitat 70 places d’aparcament a l’entrada del municipi, en una superfície de 2.532,41 metres quadrats.

Està previst que les obres comencin a finals del mes de gener, i implicaran una inversió municipal de 414.200,40 euros (incloent les obres d’adaptació i la instal·lació de la planta fotovoltaica). L’Ajuntament de Sant Lluís ha tramitat una petició de subvenció davant el Instituto para la Diversificación y Ahorro Energético (IDAE), per tal que aquesta entitat pública pugui assumir la meitat del cost de la instal·lació energètica.