CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT PRESENTA EL PROGRAMA D’ACTIVITATS DE NADAL 2020

L’AJUNTAMENT PRESENTA EL PROGRAMA D’ACTIVITATS DE NADAL 2020L’Ajuntament de Sant Lluís ha presentat avui el programa d’activitats per les festes de Nadal d’aquest any, que s’ha dissenyat tenint en compte les mesures sanitàries actuals, i també insistint en la línia de consum conscient iniciada ja l’any passat.

La primera activitat inclosa al programa és la presentació de “S’àvia Esperança”, un nou membre de la Colla de Gegants de Sant Lluís, que es donarà a conèixer aquest divendres 18 de desembre a les 19.00 hores a la Sala Albert Camus. El cap de setmana del 19 i 20 de desembre tindrà lloc la Fira de Nadal, que inclourà expositors diversos, així com un estand del Pare Noel on els infants podran deixar la seva carta. En el marc de la fira, s’han organitzat diferents activitats, com un taller de decoració de regals, una actuació musical i un espectacle infantil.

El programa de Nadal inclou les visites del Pare Noel i també dels Reis Mags d’Orient. Aquestes arribades es faran amb totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries, de tal manera que s’ampliarà el recorregut per poder arribar a tot el nucli urbà i també a urbanitzacions i llogarets. En aquest sentit, s’ha fet una crida a la ciutadania resident a litoral i llogarets, per tal que es posin en contacte amb l’Ajuntament si volen que la comitiva passi per davant casa seva.

També s’ha adaptat l’entrega de les cartes als Patges Reials. Com que els infants no podran entregar-les físicament als enviats dels Reis Mags d’Orient, s’han habilitat tres dies (28, 29 i 30 de desembre) en què els Patges mantindran videoconferències amb els infants que així ho hagin demanat. El termini per a sol·licitar les videotrucades acaba el 21 de desembre a les 12.00 hores.

El programa de Nadal inclou dues actuacions del pianista menorquí Marco Mezquida, els dies 29 i 30 de desembre, a la Sala Albert Camus. Les entrades es posaran a la venda la propera setmana.

Juntament amb el programa d’activitats, en els propers dies es difondrà un decàleg per tal de conscienciar a la gent de la necessitat d’un consum conscient i responsable també durant aquestes festes. En la línia iniciada ja l’any passat, i en sintonia amb les accions de sostenibilitat realitzades les passades setmanes, es vol fer arribar a la gent una sèrie de consells pràctics per dur a terme unes festes sostenibles. La regidora de Festes de l’Ajuntament de Sant Lluís, Débora Marquès, ha afirmat que “aquestes seran unes festes de Nadal diferents, en les que tots i totes hem de ser responsables, ja que vivim una situació sanitària excepcional, i també hem de ser conscients dels nostres actes i activitats, per tal de fer-les més sostenibles i respectuosos amb petits gestos”.