CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

BAN DE BATLIA SOBRE LES FESTES DE NADAL DE 2020

M. Carolina Marquès Portella, batlessa de l'Il·lustríssim Ajuntament de Sant Lluís,

Faig saber,

Que davant la proximitat de les festes de Nadal s’ha de mantenir l’actitud responsable i conscient per fer front a la situació sanitària actual. El compliment de les mesures que s’han dictat ens permetrà seguir lluitant contra la pandèmia també en aquestes dates on s’intensifiquen els contactes socials.

És per açò que vull reiterar les recomanacions sanitàries, que hem de mantenir també en aquesta època. El nostre millor present en aquestes dates és regalar salut a noltros mateixos i als que tenim al voltant, i açò s’aconsegueix amb les següents actituds.

• Empreu la mascareta en tots aquells moments en què esteu en contacte amb altres persones que no siguin de la vostra bombolla de convivència. Encara que ens sembli estrany, dur la mascareta a les trobades familiars i/o amb els amics és necessari per evitar brots i contagis

• Evitau les aglomeracions i manteniu la distància social amb la resta de persones. Recordau que les normes actuals limiten les reunions socials a 6 persones, tant en espais interiors com exteriors.

• Manteniu una bona higiene de mans en tot moment.

Com a batlessa de Sant Lluís, faig saber també que he autoritzat al Pare Noel i als Reis d’Orient a visitar el nostre municipi per complir amb les seves tradicions anuals. Això sí, ho faran complint estrictament totes les mesures de seguretat i sanitàries pertinents, i amb els controls que s’exigeixen per a la seva arribada.

Us demano, com a veïns i veïnes de Sant Lluís, que els dies de la seva visita sigueu estrictes també amb el compliment de les mesures, eviteu en tot moment les aglomeracions, i que els espereu al portal de les vostres cases, a les finestres o als balcons. Tant el Pare Noel com els Reis d’Orient han promès passar per tot el municipi, per tal de poder saludar a grans i petits sense provocar situacions de risc. És per aquest motiu que els regals enguany no seran entregats en mà, sinó que emprant la màgia, seran dipositats a cada casa sense contacte directe. Així mateix, us demano que a les vostres cases deixeu aigua i sabó, per tal que Ses Majestats i el Pare Noel es puguin netejar les mans quan passin de casa en casa.

Són dates especials, i resultarà estrany per a tots i totes no poder celebrar-les com altres anys. La situació actual ens exigeix responsabilitat i consciència, per tal de poder celebrar quan abans millor unes festes com les que recordem.