CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT ENCARREGA UNA VALORACIÓ TÈCNICA PER ANALITZAR LA REOBERTURA DELS SERVEIS DE JOVENTUT

L’AJUNTAMENT ENCARREGA UNA VALORACIÓ TÈCNICA PER ANALITZAR LA REOBERTURA DELS SERVEIS DE JOVENTUTL’Ajuntament de Sant Lluís vol tornar a posar en marxa els serveis municipals destinats a la joventut que s’oferien regularment al Molí de Baix. Per aquest motiu, ha encarregat una valoració tècnica sobre les instal·lacions municipals, per tal de determinar si reuneixen les condicions adequades per reprendre l’activitat en aquesta situació d’alerta sanitària. Aquest matí, un tècnic de prevenció de riscos laborals ha visitat el Molí de Baix, i ha revisat totes les seves dependències per tal d’analitzar com es podrien reprendre els serveis.

Des de l’àrea de Joventut es treballa per donar el màxim de serveis a la joventut del poble, i a la vegada per oferir-les amb les màximes garanties sanitàries. És per açò que s’ha acudit a un expert per tal de comptar amb una valoració externa acreditada que permeti després prendre decisions que prioritzin la salut dels usuaris i els treballadors de l’espai.

El Molí de Baix, abans de paralitzar la seva activitat el mes de març degut a l’estat d’alarma, oferia els serveis de Ludotecta en anglès, Aula Jove, Casal Jove els caps de setmana, Servei d’Informació Sexual i activitats fora del centre com sortides en família o activitats de lleure i culturals en moments concrets de l’any.