CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

54 COMERÇOS DE SANT LLUÍS ES BENEFICIEN DELS AJUTS MUNICIPALS PER A NEGOCIS AFECTATS PER L'ESTAT D'ALARMA

54 establiments de Sant Lluís s’han beneficiat de la línia d’ajuts que va habilitar l’Ajuntament de Sant Lluís per ajudar als negocis que havien estat directament afectats per l’estat d’alarma, i que per tant van haver de tancar les seves portes o no van poder obrir-les a conseqüència directa de la situació. En total, l’Ajuntament ha repartit 28.700 euros entre aquests establiments.

La primera convocatòria va beneficiar a 33 comerços. Posteriorment, es va obrir una segona convocatòria, flexibilitzant les bases i els requisits per tal que més comerços poguessin beneficiar-se dels ajuts, i aquesta nova línia va permetre ampliar el llistat d’establiments beneficiats en 21 més, fins al total de 54.

Els ajuts rebuts pels comerços oscil·len entre els 700 euros que reben els comerços que tenien obert tot l’any, i els 350 euros dels establiments de temporada.

100.000 euros per a una nova convocatòria
Des de l’equip de govern es treballa ja en una nova convocatòria d’ajuts al comerç, en aquest cas oberta a tots els establiments del municipi. Es vol incidir en la millora del teixit comercial de Sant Lluís potenciant matèries com la sostenibilitat, la digitalització dels establiments, la millora de la seva imatge, l’accessibilitat, l’eficiència energètica o l’adaptació a la nova realitat sorgida de la pandèmia. Amb aquesta convocatòria, es pretén modernitzar el comerç de Sant Lluís i reforçar un sector clau al municipi aportant valor afegit als establiments. L’àrea de Comerç reserva una partida de 100.000 euros per a aquesta nova línia d’ajuts.