CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

CAROL MARQUÈS ASSUMEIX L’ÀREA D’URBANITZACIONS, MENTRE QUE JOAN PONS GESTIONARÀ MOBILITAT

La batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès, ha signat aquest matí un decret mitjançant el qual es redistribueixen algunes àrees de gestió dins l’equip de govern. A través d’aquesta resolució, la batlessa assumeix les competències d’urbanitzacions, que fins ara gestionava el segon tinent de batle Ramon Herráiz. Carol Marquès també assumirà la tasca de portaveu del grup socialista dins l’Ajuntament, que també exercia fins ara Herráiz.

D’aquesta manera, Marquès segueix exercint la batlia, juntament amb les àrees d’Urbanisme, Habitatge i ara també Urbanitzacions. L’àrea de Mobilitat, que fins ara gestionava Marquès, passarà a mans del primer tinent de batle, Joan Pons. Per la seva banda, la regidora Estefania Medina assumirà, a més de les que ja gestionava (Medi Ambient i Parcs i Jardins) les àrees de Platges i Prevenció d’Incendis, que fins ara estaven en mans de Joan Pons.

La reestructuració de l’equip de govern sorgeix per les necessitats laborals del segon tinent de batle, Ramon Herraiz, qui en aquesta situació de crisi econòmica necessita poder dedicar més temps a la seva feina fora de l’Ajuntament. Amb aquest canvi d’àrees, Herraiz continuarà al capdavant de l’àrea d’Esports, i deixarà de participar de la Junta de Portaveus i també de la Comissió Informativa Territorial. Herraiz forma part de l’equip de govern sense dedicació exclusiva ni parcial. L’àrea que deixa de gestionar passa a la batlessa, que té dedicació exclusiva.