CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

LA BATLESSA HA PARTICIPAT A LA REUNIÓ AMB EL GOVERN BALEAR PER ANALITZAR LA SITUACIÓ DEL COVID19

LA BATLESSA HA PARTICIPAT A LA REUNIÓ AMB EL GOVERN BALEAR PER ANALITZAR LA SITUACIÓ DEL COVID19La batlessa de Sant Lluís, Carol Marquès, ha participat aquest migdia a la reunió convocada pel Govern balear per analitzar la situació del Covid19 a les Illes. Aquesta ha estat una reunió de caràcter purament informatiu per explicar les mesures que l’Executiu autonòmic prepara i com les pensa aplicar en el cas que siguin necessàries.

Durant l’encontre telemàtic, des del Govern balear s’ha explicat que les mesures que s’aprovaran en els propers dies només s’aplicaran en cas que siguin necessàries, i només a aquelles zones que ho requereixin per la seva situació sanitària i epidemiològica. En aquest sentit, des de l’Àrea de Salut de Menorca s’ha tornat a ratificar avui mateix que la situació a Sant Lluís no és preocupant. De fet, durant la reunió, des del Govern balear s’ha matisat que el fet que avui s’haguessin convocat a 15 municipis concrets no implica que les mesures que es preparen s’hagin d’aplicar a tots aquests indrets i que, a la vegada, i tampoc no implica que no s’hagin d’aplicar a altres zones. A més, s’ha afegit que aquesta reunió que avui s’ha mantingut amb 15 municipis, es tindrà també amb la resta de batles i batlesses de totes les illes.

La batlessa de Sant Lluís ha ofert al Govern balear la màxima col·laboració en la lluita contra la pandèmia, tal com s’ha fet fins ara, i així mateix, ha demanat a l’Executiu autonòmic també la màxima col·laboració i coordinació amb els municipis, compartint tota la informació disponible i actualitzada al màxim, per tal que sigui més fàcil decidir on i com s’ha d’actuar en cada moment.

Des de l’Ajuntament de Sant Lluís s’insta a la població a respectar i complir totes les mesures de control, higiene i distanciament social, per tal de combatre el virus. La responsabilitat individual és clau en la lluita contra el virus, i qualsevol relaxament pot ser contraproduent i empitjorar el panorama actual.