CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

OBERTA UNA NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER ALS ESTABLIMENTS COMERCIALS AFECTATS PER LA COVID-19

L'Ajuntament de Sant Lluís ha obert una nova convocatòria d'ajuts dirigits a persones titulars d'establiments oberts al públic afectats econòmicament per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19. La finalitat d’aquestes ajudes és aportar recursos econòmics a les persones titulars dels establiments d'activitats no essencials, per contribuir a la reactivació de les empreses, al manteniment del teixit comercial i empresarial de Sant Lluís, i a l’impuls de la promoció i dinamització del sector.

Podran sol·licitar l'ajuda econòmica les persones físiques o jurídiques, en qualsevol de les formes reconegudes, titulars d'establiments oberts al públic, d'activitats no essencials, obligats a cessar l'activitat totalment o parcialment, o a no iniciar-la, en compliment del que estableix el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d'alarma.

La quantia de l'ajut que poden rebre els establiments és la següent:
1. Per als establiments oberts tot l'any: 700 euros.
2. Per als establiments de temporada: 350 euros.
3. Per als establiments oberts tot l’any que hagin hagut de tancar parcialment: 350 €.

Els ajuts que s'atorguin són compatibles amb altres iniciatives, a excepció d'aquells titulars que hagin rebut les mateixes ajudes convocades en primera convocatòria per l’Ajuntament de Sant Lluís.