CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT REPARTEIX 10.000 MASCARETES ENTRE ELS RESIDENTS DEL MUNICIPI

L’Ajuntament de Sant Lluís inicia avui el repartiment de 10.000 mascaretes entre els residents del municipi. El repartiment es farà porta a porta per tot el municipi des d’avui i durant tota la propera setmana. S’entregarà una mascareta per cada ciutadà menor de 65 anys, i dues per als ciutadans de més de 65 anys.

Les persones que, a partir del dia 18 de maig, no hagin rebut la mascareta al seu domicili, es poden posar en contacte amb l’Ajuntament per concertar una cita per a la seva recollida.

L’objectiu d’aquest repartiment és conscienciar a la ciutadania de la conveniencia d’aquesta mesura de prevenció, que ja és obligatòria en àmbits com el transport públic, i que és una eina útil per no contagiar el virus als demés i per no ser contagiats. Juntament amb la mascareta s’entreguen unes recomanacions per al seu ús, així com un recordatori de les principals mesures d’higiene que s’han d’aplicar per combatre la pandèmia actual.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania per seguir avançant en la lluita contra el virus, complint les mesures d’higiene i respectant les normes i horaris marcats pel Govern central.