CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

CRIDA A LA RESPONSABILITAT

CRIDA A LA RESPONSABILITATComençam a veure mesures que alleugereixen el confinament. Açò és una bona notícia, com també ho són les baixíssimes xifres de contagi que experimentem a la nostra illa. L’esforç i el compromís donen els seus fruits, sense dubte. Però no hem de baixar la guàrdia. En cap moment.

La responsabilitat de tots segueix essent el millor remei contra aquest virus. Responsabilitat per complir les normes, per fer cas a les recomanacions i per aplicar el sentit comú. No ens pensem que tot està fet, perquè no és així. Encetam noves fases, que ens exigiran més responsabilitat i disciplina que mai. Dependrà del nostre comportament determinar el ritme en què podem avançar cap a allò que hem anomenat “nova normalitat”.

Us demanam seny i responsabilitat. Hem d’assumir que aquesta “nova normalitat” implica aprendre a conviure amb un virus que no se n’ha anat, i que encara és entre noltros. Totes les mesures de protecció que hem anat aplicant són necessàries i indispensables per evitar nous brots, i per assegurar que allò que hem aconseguit fins ara no es perd pel camí. Recordem les tres M: Mascareta, Mans netes i 2 Metres de distància.

Caminem junts i juntes aquest nou camí. Aprofitem cada nova passa que aconseguim a cada fase. Podem anar als horts, podem fer esport, els infants poden sortir de casa, també podem anar a passejar... Fem-ho amb seny, sentit comú i responsabilitat, i el camí serà més fàcil per a tothom!