CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

SANT LLUÍS POSA EN MARXA UNA CAMPANYA INFORMATIVA PER POTENCIAR I REFORÇAR ELS COMERÇOS LOCALS

SANT LLUÍS POSA EN MARXA UNA CAMPANYA INFORMATIVA PER POTENCIAR I REFORÇAR ELS COMERÇOS LOCALSL’Ajuntament de Sant Lluís posa en marxa una campanya per reforçar el paper del comerç local en aquesta situació de confinament. La iniciativa, sorgida amb la col·laboració dels grups de l’oposició a l’Ajuntament, fa un recull de tots aquells comerços que mantenen activitat durant l’estat d’alarma, especificant quins estan oberts, i quins ofereixen servei a domicili.

La campanya du per lema “Sa botiga a ca nostra”, i vol recordar a la ciutadania la importància del comerç local en aquesta situació. Amb el confinament, és important sortir de casa el mínim possible i, a l’hora de fer les compres, acudir al comerç més proper. I a Sant Lluís hi ha una gran varietat de comerços que mantenen, d’una manera o altra, la seva activitat.

Per tal d’oferir el màxim d’informació, s’ha habilitat una página de Facebook, amb el nom de @sabotigaacanostra, així com també un perfil d’Instagram (@sabotigaacanostra). Aquí es trobarà informació detallada dels comerços actius, amb horaris i concreció dels serveis que ofereixen.