CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

L’AJUNTAMENT INSTAL·LA ANELLES ALS PINS PER EVITAR LA BAIXADA DE LES ORUGUES DE LA PROCESSIONÀRIA

L’AJUNTAMENT INSTAL·LA ANELLES ALS PINS PER EVITAR LA BAIXADA DE LES ORUGUES DE LA PROCESSIONÀRIAL’Ajuntament de Sant Lluís està duent a terme diferents actuacions per combatre la processionària als pins del municipi. Fa unes setmanes es va realitzar un tractament d’endoteràpia a diferents arbres del nucli urbà, i durant aquests dies s’estan instal·lant unes anelles de metacrilat als troncs d’alguns pins per tal d’evitar la baixada de les orugues.

El sistema consisteix en una anella de metacrilat, que es col·loca al voltant del tronc i impedeix que les orugues puguin baixar pel tronc de l’arbre fins arribar al terra. Per contra, aquesta anella condueix les orugues cap a una bossa plena de terra, que es retira una vegada està plena. De moment, aquest sistema s’ha instal·lat al circuit natural i a la Plaça des Pins.

Les anelles són un tractament que se suma a l’endoteràpia que es va aplicar fa unes setmanes per primera vegada, i també a les trampes de feromones que es col·loquen mesos més endavant per evitar la reproducció de les orugues. A més, en cas que sigui necessari, es contempla també realitzar altres actuacions complementàries.