CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

JORNADA DE NETEJA A L'ILLA DE L'AIRE

JORNADA DE NETEJA A L'ILLA DE L'AIRE Un any més, l’Ajuntament de Sant Lluís ha organitzat la neteja a l’illa de l’Aire. L’objectiu és retirar de la zona costanera de l’illot les restes no orgàniques (plàstics, bòtils, etc.) que la mar fa arribar a la costa i que perjudiquen l’ecosistema costaner i marítim de l’Illa. Amb l’actuació, des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament es pretén que l’ecosistema de l’illa de l’Aire rebi el menor impacte possible de tot el fems que arriba a la seva costa.

Igualment, amb aquesta actuació s’ajuda a preservar l’illa com a zona de nidificació d’aus marines i lloc d’escala d’aus migratòries, i també com l’hàbitat de la Sargantana Negra (Podarcis lilfordi lilfordi), una raça que és endèmica de l’illa.

La jornada de neteja està convocada el dissabte 5 d’octubre de 2019. Totes aquelles persones que vulguin col·laborar s’han d’inscriure prèviament, per tal de poder organitzar el transport fins a l’illa. Qui es vulgui inscriure ho pot fer telefonant a l’Ajuntament de Sant Lluís (telèfon 971 15 09 50, extensions 6390 o 6341) de 9:00 h. a 14:00, al telèfon 646235772, o bé per correu electrònic platges@ajsantlluis.org abans del dia 4 d’octubre. Les places són limitades.

Col·laboren el Consell de Menorca, l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Lluís, Mar de fons, BogaBogaMenorca .