CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

INICI DEL PROGRAMA MIXT DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ SOIB JOVE "SOBRE RODES"

INICI DEL PROGRAMA MIXT DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ SOIB JOVE El 19 de març començà el nou projecte SOIB Jove ocupació i formació per a menors de 30 anys "SOBRE RODES" gestionat per l'Ajuntament de Sant Lluís.

El programa està finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu ( FSE). Té una durada de 12 mesos, del 19 de març del 2019 al 18 de març del 2020.

És un programa de formació en alternança, en el que es convinen diàriament hores de formació tèorica i hores de treball efectiu, en el marc del contracte de formació i aprenentatge.

A través d'aquesta subvenció l'Ajuntament contracta 3 docents, 1 coordinadora, 1 administrativa i 10 alumnes treballadors.

Durant els 12 mesos s'impartiran dos certificats de professionalitat de nivell 2 que són "Dinamització d'activitats d'educació en el temps lliure educatiu infantil i juvenil" i " Guia per itineraris en bicicleta".

El treball efectiu va lligat a l'obra d'interès general i social, i en aquest cas es donarà suport a les activitats del lleure que es dirigeixen des del Molí de Baix, així com el Projecte de Jocs al carrer, campanya Arranja la teva bici i d'altres relacionats amb els dos certificats per tal d'anar adquirint l'experiència laboral que al finalitzar el programa els capacitarà per a treballar tant de monitors/es del temps del lleure com de guies per a itineraris en bicicleta.