CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE LA SALA ALBERT CAMUS DE GENER A MARÇ DE 2019

PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE LA SALA ALBERT CAMUS DE GENER A MARÇ DE 2019Avui dimecres dia 9 de gener s'ha portat a terme la presentació de la nova programació de la Sala Polivalent Albert Camus corresponent als mesos de gener a març de 2019. L'acte ha comptat amb la presència de la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, i la regidora d'Educació i Cultura, Maite Martínez.

Aquesta nova programació, que compta amb un nou disseny de fulletó, conté 34 actes repartits entre els mesos de gener, febrer i març i toquen totes les disciplines (música, dansa, teatre, conferències, projeccions, debats, exposicions, etc.). S'inicia avui dimecres dia 9 amb la projecció del documental "Silvana" dins del Cicle "El Documental del mes" i finalitzarà el 30 de març amb la representació de l'obra de teatre "Vincles, s'altra familia", de Teatre de Xoc i Menorca Produccions.

Com a novetats, cal destacar:

1) L'inici d'un nou cicle de debats titulat "DEBAT a Bat a la Sala Albert Camus", on es realitzaran 3 debats de temàtiques d'actualitat com són l'eutanàsia, la nova geriatria i adolescents i pantalles.

2) Inici del nou cicle de cinema "En femení", en col·laboració amb el Festival Cine por Mujeres. Es projectaran quatre pel·lícules:
- 23/01: Brava, de Roser Aguilar (Espanya)
- 20/02: La noche que mi madre mató a mi padre, de Inés Paris (Espanya)
- 8/03: El orden divino. De Petra Volpe (Suïssa)
- 20/03: Comandante Arian, d’Alba Sotorra (Espanya)

Per consultar tota la programació, ho podeu fer al següent enllaç: http://www.ajsantlluis.org/Contingut.aspx?idpub=18826