CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE LA SALA ALBERT CAMUS DE GENER A MARÇ DE 2019

PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE LA SALA ALBERT CAMUS DE GENER A MARÇ DE 2019Avui dimecres dia 9 de gener s'ha portat a terme la presentació de la nova programació de la Sala Polivalent Albert Camus corresponent als mesos de gener a març de 2019. L'acte ha comptat amb la presència de la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, i la regidora d'Educació i Cultura, Maite Martínez.

Aquesta nova programació, que compta amb un nou disseny de fulletó, conté 34 actes repartits entre els mesos de gener, febrer i març i toquen totes les disciplines (música, dansa, teatre, conferències, projeccions, debats, exposicions, etc.). S'inicia avui dimecres dia 9 amb la projecció del documental "Silvana" dins del Cicle "El Documental del mes" i finalitzarà el 30 de març amb la representació de l'obra de teatre "Vincles, s'altra familia", de Teatre de Xoc i Menorca Produccions.

Com a novetats, cal destacar:

1) L'inici d'un nou cicle de debats titulat "DEBAT a Bat a la Sala Albert Camus", on es realitzaran 3 debats de temàtiques d'actualitat com són l'eutanàsia, la nova geriatria i adolescents i pantalles.

2) Inici del nou cicle de cinema "En femení", en col·laboració amb el Festival Cine por Mujeres. Es projectaran quatre pel·lícules:
- 23/01: Brava, de Roser Aguilar (Espanya)
- 20/02: La noche que mi madre mató a mi padre, de Inés Paris (Espanya)
- 8/03: El orden divino. De Petra Volpe (Suïssa)
- 20/03: Comandante Arian, d’Alba Sotorra (Espanya)

Per consultar tota la programació, ho podeu fer al següent enllaç: http://www.ajsantlluis.org/Contingut.aspx?idpub=18826