CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

EL CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL HA REBUT EL DISTINTIU FIFA QUALITY PRO

EL CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL HA REBUT EL DISTINTIU FIFA QUALITY PROAvui dimarts 17 de juliol, el camp de futbol municipal Ses Canaletes ha rebut el màxim guardó, pel que fa a qualitat, la certificació FIFA Pro Quality que lliura el màxim organisme internacional en relació al Programa FIFA Quality. A l'acte hi han assistit la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, el delegat de la secció de futbol del CCE Sant Lluís, José Maria Vidal, juntament amb el delegat de Mondo Ibérica a Balears, Juanjo Lozano i el president de la FFIB, Miquel Bestard.

Només hi ha 8 camps que tinguin aquest distintiu FIFA QUALITY PRO a Espanya i cap d'ells es troba a Balears. Perquè un terreny de gespa artificial obtingui una certificació de la FIFA, la gespa ha de superar una prova després de la seva instal·lació. El certificat obtingut confirma que la gespa compleix amb els requisits més exigents per a terrenys de gespa artificial i garantitza les millors prestacions de joc per al futbol professional.

El sistema de gespa amb el que s'han equipat els camps de futbol 7 i 11, sistema DUAL, destaca per la seva resistència, realisme, funcionalitat i experiència de joc. Aquesta gespa de Mondo ofereix una excel·lent rodadura i bot a l'esfèric. Més realisme gràcies a l'efecte de la bitonalitat, més resistència i durabilitat dels filaments de gespa per la orientació mol·lecular.