CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     
  TORNEN ELS MERCATS D'ESTIU DELS DIVENDRES
Mercats temàtics, ambientats, amb actuacions per a grans i petits!

TORNEN ELS MERCATS D'ESTIU DELS DIVENDRES

TORNEN ELS MERCATS D'ESTIU DELS DIVENDRES
Aquest divendres, arranquen els mercats de nit de Sant Lluís. Un total de 6 mercats dinamitzaran els fosquests dels divendres d'estiu al Carrer Sant Lluís en horari de de 19 a 24h. Música, paradetes, art, teatre...

Com a novetat, enguany els mercats seran temàtics, aportant un toc diferent cada divendres on hi podrem trobar decoracions diferents, actuacions musicals i altres actes, sempre relacionats amb la temàtica d'aquell dia.

Aquest primer mercat consisiteix amb un mercat d'art creatiu, on podrem gaudir en directe d'artistes de la pintura com Vincent Russell, Alejandro Martin, Kinia Barber, Theresia Malaise i Tomeu Sanchez. Així com una mostra de bodypainting, amb Abraham Masegosa, Antonio Moyano i Nuria Roman.

A les 19'30h gaudirem de l'espectacle familiar al Pla de sa Creu, "INSOMNI" a càrrec d'en Dudu Arnalot, i a partir de les 21h al C. Sant Lluís, música en directe amb Wanderlust Duo.

A més a més a tots els mercats hi participaran un total de 20 parades ambulants amb productes variats com bijuteria, roba, alimentació, etc

Per aquest motiu s'informa que el C. Sant Lluís romandrà tancat de manera excepcional els divendres des de les 15h.