CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

Presentació del programa d'activitats d'abril a juny de la Sala Polivalent Albert Camus

Presentació del programa d'activitats d'abril a juny de la Sala Polivalent Albert CamusPresentem la programació de Primavera del 2018 amb aquesta relació d’actes.
Continuem incrementant el nombre d'activitats a la Sala Polivalent aquesta temporada. I continuem, des de la Regidoria d’Educació i Cultura d’aquest Ajuntament , apostant per la cultura en general i en totes les manifestacions possibles.

La relació d'activitats de la propera temporada és la següent:
? Teatre: 9
? Professional: 1
? Amateur: 2
? Mostra oberta: 1
? Programació familiar: 2
? Dansa: 2
? Música: 10
? Projeccions: 7
? Documental del mes: 3
? Cicle Camus: 3
? Pel·lícules: 2
? Taules rodones: 1
? Conferències: 7
? Cursos de formació: 1
? Escolars: 2
? Presentacions de llibres: 3
? Exposicions: 3
? Premi Trobades Camus 2018
? Anunci premiat
? Gala d’entrega
TOTAL: 47 ACTIVITATS

ACTIVITATS PER TEMPORADA:
? Gener a març 2017: 21 ACTIVITATS
? Abril a juny 2017: 24 ACTIVITATS
? Setembre a desembre 2017: 26 ACTIVITATS
? Gener a març 2018: 34 ACTIVITATS
? Abril a maig 2018: 47 ACTIVITATS

D’aquesta nova temporada hem de destacar l’anunci i la concessió del Premi Camus, la col·laboració amb el Festival de Jazz de Menorca, els finals de cursos de diversos centres educatius, tres presentacions de llibres i una peça de cinema.

PREMI CAMÚS
Ja s’ha expressat la voluntat de donar un caràcter bianual a les Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus, tot alternant-les amb el Premi Trobades Camus. El jurat està ja constituït per Juan Manuel Bonet, Victoria Camps, Tahar Ben Jelloun, Josep Ramoneda i Agnès Spiquel. Amb ells s'intenta abastar els diferents àmbits de la creació artística i ambdues ribes de la Mediterrània. Són els que ja valoren més d'una vintena de candidats. El guanyador del premi serà anunciat en roda de premsa, posterior a la darrera reunió dels membres del jurat, el proper 28 d'abril.
El premi serà entregat el 1 de juny, acompanyat d'una conferència per part del guanyador i un concert, tot en format de gala.
S'han separat anunci i entrega per a donar-li més publicitat i projecció al Premi Trobades Camus i donar temps també al premiat a preparar la seva intervenció.

FESTIVAL DE JAZZ DE MENORCA
Vam ser contactats pels organitzadors del Festival de Jazz de Menorca per a poder col·laborar amb aquest. Hem donat cabuda a un dels espectacles del Festival passant a ser un dels locals de la xarxa on aquest es celebra. La passada temporada i també aquesta, Sant lluís ja va acollir un espectacle de carrer. Esperem que aquesta col·laboració es mantingui i augmenti en properes temporades.

FINALS DE CURSOS
Atès que maig i juny coincideix amb el final de curs de diferents centres educatius (EADM, EMEA, CEIPs, Conservatori Municipal de Maó), la Sala acollirà diferents audicions i mostres dels seus alumnes. Considerem que com a sala municipal aquest caire de suport i difusió a la tasca
educativa per part d’aquests centres no pot deixar-se de banda, tot i que suposi un sacrifici a la resta de la programació o una lleu sobrecàrrega en aquesta.

PRESENTACIONS DE LLIBRES
La Regidoria d’Educació i Cultura va contribuir el 2017 en l’edició de dos llibres:el «Cançoner popular de Menorca (I)», de Bep Cardona Truyol i el «Llibre d’exilis: Diccionari biogràfic de l’exili menorquí», de Josep Portella. Aquest cop col·laborem en l’edició d’un nou llibre, «Menorca a Nooteboom», editat per Auba. Tots tres llibres seran presentats a la Sala Camús, tant per fer-ne difusió com per deixar palesa aquesta col·laboració.

CINEMA
Per a finals de juny es projectarà, de forma excepcional i com a estrena a España (sols s’ha mostrat al territori nacional a un festival de cinema), MANIFESTO, del videoartista alemany Julian Rosefeldt i protagonitzat per Cate Blanchett. Es tracta d’un muntatge cinematogràfic realitzat a partir d’una videoinstal·lació que han estat exposats i mostrats arreu del mon. Esperem comptar amb la presència de l’autor.
Amb aquesta projecció la Sala mostra altres formes d’expressió artística, rompent el cinturó de les arts escèniques.

Com a final de temporada, actuarà la Banda Zeitun, un grup de rock-fusió amb múltiples influències mediterrànies (sicilianes, andaluses, tunisianes), amb el format de sala oberta al carrer.