CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

La Batlessa de Sant Lluís visita diferents iniciatives de recollida porta a porta de Catalunya

La Batlessa de Sant Lluís visita diferents iniciatives de recollida porta a porta de CatalunyaLa Batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, es troba en terres catalanes juntament amb els batles de Ferreries i des Castell i els regidors de Medi Ambient de Mercadal, Alaior i Maó, sa Directora Insular de la Reserva de la Biosfera i personal tècnic del Consorci de Residus i Energia de Menorca per visitar diverses iniciatives de recollida porta a porta de tres indrets de Catalunya.

El programa previst començà ahir a les 15’55h amb la sortida des de l’aeroport de Menorca. Un cop a Barcelona es van traslladar fins a Riudecanyes i en visitaren l’ajuntament. El municipi de Riudecanyes té una població del voltant de 1.100 habitants i en ell es recullen 5 fraccions de residus mitjançant porta a porta i cubell amb xip. També s'aplica un sistema de pagament per generació. Ja al fosquet van fer una visita nocturna al servei de recollida del municipi, per constatar el funcionament del mateix.

Avui divendres, s’han traslladat a un municipi de la comarca del Maresme, Tiana, per visitar-ne l’ajuntament. El municipi de Tiana té una població del voltant de 8.500 habitants i en ell es recullen 2 fraccions de residus mitjançant porta a porta i cubell amb xip i les tres fraccions restants es poden dipositar en els contenidors de recollida selectiva. Actualment també estan apunt d'implantar àrees d'emergència amb contenidors tancats amb tarja.

Està previst que als voltants del migdia es traslladin cap a Canet de Mar i conèixer la seva experiència amb la gestió dels residus, i finalment a les 16,55 agafaran l’avió per tornar a Menorca.