CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ACTUACIONS MUNICIPALS PER FER ARRIBAR L'AIGUA POTABLE A BINISAFÚLLER ROTERS

Tal com ens ha informat l'empresa responsable, Aigües Sant Lluís SL, actualment no és possible tècnicament connectar la xarxa municipal d'aigua potable de Binibèquer Vell amb la xarxa de titularitat privada de la Urbanització de Binissafúller Roters.
No obstant això, des de l'ajuntament estem treballant per solucionar la potabilitat de l'aigua a la zona, fet que comporta un elevat nombre d'actuacions i gestions.
Actualment, i després d'haver fet diferents estudis, s'ha vist la possibilitat de perforar un nou pou que permetrà captar aigua amb els paràmetres de potabilitat idonis. A data d'avui ja està redactat i tramitat el projecte que permetrà tirar endavant aquest nou punt de captació, també s'ha procedit a declarar la utilitat pública de la zona, ja que és de naturalesa privada, i també s'ha sol·licitat davant la Comunitat Autònoma, i ja tenim l'aprovació definitiva, de la declaració d'urgència d'ocupació dels terrenys afectats.

Pel que us informam que en breu es procedirà a fer la ocupació prèvia del terreny i així podrem sol·licitar l'autorització pertinent davant la Direcció General del Recursos Hídrics per poder executar les primeres fases del projecte.