CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

PROGRAMACIÓ DE LA SALA POLIVALENT ALBERT CAMUS SETEMBRE-DESEMBRE 2017

PROGRAMACIÓ DE LA SALA POLIVALENT ALBERT CAMUS SETEMBRE-DESEMBRE 2017Presentem, des de la Regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Sant Lluís la Temporada de Tardor del 2017 de la sala Polivalent Albert Camus.

S’ha de fer un reconeixement especial a la tasca de l’anterior regidora, Adelaida Ponsetí, atès que una programació d’aquestes característiques, contractant artistes i coordinant agendes, és una una feina a realitzar al llarg de mesos.

Es mantenen el preus al públic, com a aposta de fer a arribar la cultura a tot hom. Això és possible també per la subvenció de gran part dels espectacles teatrals per part de l’Illenc i el circuit Talentib.

S’han programat un total de 26 ACTIVITATS, que podem desglossar de la següent manera:

CONFERÈNCIES/ XERRADES 6
Talleres Islados 2

TEATRE: 7
3 professional i 1 amateur
infantil: 3

MÚSICA: 5

DANSA: 2

DOCUMENTAL DEL MES: 3

FIRES: 1

CURSOS DE FORMACIÓ: 2

Hem de recordar també que la Sala continua essent seu de l’Escola Art Dramàtic de Menorca.

S’inicia la temporada aquest cap de setmana amb els espectacles:
“TEMPS DE VIATGES” divendres 22 de setembre
Duo de piano i violí, representant un viatge imaginari al voltant del món, amb músiques de diferents cultures: Catalunya, País Basc, els Balcans, Israel, Polònia…
“GERDA I LES QUATRE ESTACIONS” diumenge 24 de setembre
El conte de H. C. Andersen “La reina de les neus” representat amb la tècnica de les ombres i ambientat ambla música de “Les quatre estacions” d’A. Vivaldi.

Malauradament hem de comunicar que la conferència d’aquest dijous 21, a càrrec de Gustavo Martín Garzo, ha hagut de ser anul·lada. Esperem que, per l’interès del conferenciat i l’aposta per la qualitat del programador, Talleres Islados, puguem donar-li cabuda properament.
Hem de destacar que el proper diumenge 8 d’octubre es donarà pas a la Inauguració del curs 2017-2018 de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca.

En una primera part, aprofitant l’avinentesa del 10è aniversari de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, es farà entrega del Premi Maria Lluïsa Serra – Taula d’Or a Pitus Fernández i Carme Periano, guardó que els premiats reben “per la seva aportació al desenvolupament de la creació, la formació i la producció teatral a Menorca al llarg de les últimes dècades”.
En una segona part es representarà l’obra «Frontera», a càrrec de la companyia Migrants (Mallorca), un poema visual que conta la història d'aquells que han hagut de deixar el seu lloc de procedència i les seves arrels en cerca d'un futur que en principi se'ls promet com a millor.