CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

CARTA D’AGRAÏMENT DE L'EQUIP DE GOVERN A TOTES LES PERSONES I ENTITATS QUE HAN FET POSSIBLES LES FESTES DE SANT LLUÍS I SANT LLUÏSET 2017Ja han acabat les Festes de Sant Lluís i Sant Lluïset, i tret de l'incident ocorregut la nit de dissabte, del qual es van encarregar els cossos de seguretat, podem dir que les nostres estimades festes han transcorregut en un ambient festiu tranquil i de bona convivència entre veïnes, veïns i les persones que ens han visitat aquests dies.

L'ajuntament dedica un bon esforç en preparar tots els actes que formen part del programa de les festes així com per coordinar la gran quantitat de col·lectius i persones que hi participen, sempre amb la finalitat de garantir la seguretat i el bon transcurs de les festes. Ens agradaria demanar disculpes pel programa d'enguany. Som conscients i agraïm les queixes que ens heu fet arribar respecte de les traduccions del programa tan en anglès com en francès, en prenem bona nota i de ben segur que no tornarà a passar.

Volem agraïr , en primer lloc, als qui ens han visitat al llarg d'aquests dies; i especialment a tots els veïns i les veïnes Lluïseres que d'una manera o d'una altra han participat activament de les festes, i fan que any rere any les tradicions es mantinguin vives.

Per acabar, volem fer arribar el nostre agraïment més sincer als diferents col·lectius implicats: empreses i comerços col·laboradors, particulars i voluntaris, bandes i grups de música i ball, tècnics de so, club de jubilats, colles de gegants, associacions esportives, entitats del municipi, caixers i cavallers lluïsers i convidats, protecció civil, Creu Roja, brigada municipal, desadors/es, personal municipal, Guàrdia Civil, bombers i sobretot a la Policia Local de Sant Lluís. Entre tots i totes fem créixer les nostres festes.Gràcies Sant Lluís!