CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

ASSISTÈNCIA DE LA BATLESSA A LA REUNIÓ DELS VEÏNS I LES VEÏNES DE LA URBANITZACIÓ BINISSAFÚLLER

ASSEMBLEA DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNES I VEÏNS DE BINISSAFÚLLER ROTERS AMB LA BATLESSA

El passat dimecres dia 2 d'agost l'AAVV de Binissaúller Roters va convocar una reunió amb les persones associades i van convidar a assistir a la batlessa.
Els temes més importants que es van tractar van ser l'abastament d'aigua potable a la urbanització, que és un problema que data del 2006; i el projecte d'urbanització.

El problema pel que fa al tema de l'abastament d'aigua potable és que el subministrament que arriba a la urbanització té uns alts nivells de clorur a conseqüència de la intrusió marina als pous existents.

La batlessa va explicar en quin punt es troba actualment el projecte. Al darrer ple es va aprovar el Projecte conjunt de sondeig, electrificació, elevació i canalització d'aigua potable a la urbanització de Binissafúller ; i també es va aprovar la urgent ocupació dels terrenys així com la utilitat pública d'aquests. Un cop el govern autoritzi la urgent ocupació d'aquests terrenys, es podrà sol·licitar autorització a la Direcció General de Recursos Hídrics de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del GOIB per perforar el nou pou, que un cop analitzat, serà el que abastarà a la urbanització d'aigua potable.
La batlessa va informar, que si els informes tècnics són favorables pel que fa a la connexió amb l'actual xarxa instal·lada aquesta es durà a terme el més prest possible.

Pel que fa al projecte d'urbanització, la batlessa va explicar que es tracta d'un projecte redactat fa més de 10 anys i que per diverses raons no es va poder tirar endavant. Enguany s'ha començat a actualitzar aquest projecte, que inclou temes com el clavagueram, l'enllumant, vials... Un cop s'hagin actualitzat totes les dades i els preus del projecte, la batlessa es va comprometre a mostrar-lo als veïns i a les veïnes de la urbanització per poder escoltar i incloure els suggeriments que aquests facin.

Els veïns i les veïnes van agraïr a la batlessa la seva assistència a l'assemblea així com les informacions tècniques que els va oferir en relació al tema de l'abastament de l'aigua, ja que és una gran preocupació que tenen des de fa més de 10 anys que cap equip de govern anterior havia fet res per solventar-lo.