CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Reserva Marina de l'Illa de l'Aire
Pla Territorial
Carpeta Ciutadana
AJUNTAMENT INFORMA
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Policia Local
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

CARTA D'AGRAÏMENT I COMIAT A N'ADE

Carta d'agraïment i comiat dels teus companys de l'Equip de Govern de Sant Lluís


L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sant Lluís vol agraïr, a la Regidora Adelaida Ponsetí, n'Ade, la feina i implicació en aquest ajuntament i especialment amb la cultura i l'educació del nostre municipi.

Som conscient i t'agraïm de manera especial l'esforç que has fet per compaginar, les teves tasques com a regidora amb la teva feina al conservatori.

Destaquem de la teva trajectòria durant aquests dos anys de feina a l'àrea de cultura, l'empenta en la gestió de la Sala Polivalent Albert Camus, que podem afirmar que avui en dia és un gran referent cultural. No podem obviar la organització de les Trobades Literàries Mediterrànies Albert Camus, d'abast internacional, que es van celebrar a la Sala Polivalent durant els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig.

Referent a Educació, subratllem la bona gestió i coordinació amb altres àrees i organismes, que han permès dur a terme, per exemple, les obres de supressió de barreres arquitectòniques del CEIP Sant Lluís.

No podem resumir totes les actuacions assolides per n'Ade, perquè han estat moltes, i totes han tingut l'objectiu de vetlar per l'educació i la cultura municipal, àrees que per tots nosaltres són un dels pilars bàsics.

Ade, gràcies per tot, et desitjam molta sort en aquest nou camí!

L'Equip de Govern de Sant Lluís