CatalaCastella
altres idiomes (traduccions automàtiques)
Inici  |  Contactar  |  Informació  |  Cercar
   
LOGO
International email
   
Carpeta Ciutadana
Consultas,Quejas,sugerencias y felicitaciones
Avisa'ns dels desperfectes
Biblioteca
Arxiu Municipal
Mediambient
Colegio Publico
Molí de baix
Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics
DRETA
     

609 802 931: SERVEI D'INFORMACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS A TRAVÉS DE WHATSAPP

609 802 931: SERVEI D'INFORMACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SANT LLUÍS A TRAVÉS DE WHATSAPPL'Ajuntament de Sant Lluís acaba d'engegar una nova eina de comunicació amb la ciutadania. Es tracta d'un servei d'enviament d'informació de l'Ajuntament EN TEMPS REAL a través de les aplicacions Whatsapp i Telegram. Tot aquell que vulgui i disposi d'un smartphone podrà donar-s'hi d'alta amb un sol clic i de forma gratuïta.

Com? Doncs simplement enviant un missatge només amb la paraula ALTA a través de Whatsapp o Telegram (només una de les dues aplicacions) al número 609 802 931. En un breu termini (màxim de 72 hores) es rebrà un missatge de benvinguda i de seguida començarà a rebre un ampli ventall d'informació d'interès del municipi de Sant Lluís (concerts, exposicions i altres actes, terminis de pagament de taxes, d'inscripció a activitats, de lliurament de documentació per a subvencions, possibles emergències i un llarg etcètera).

Hem de tenir en compte que no és una eina a través de la qual les persones puguin comunicar-se amb l'ajuntament, per la qual cosa els missatges no podran ser contestats.

Per què Whatsapp o Telegram? Perquè tot i que potser ens agrada més la filosofia que hi ha darrere Telegram, així com les possibilitats que ofereix, som conscients que Whatsapp és l'eina de comunicació per excel·lència per a tot aquell que tingui un smartphone, i un dels objectius d'aquest servei és arribar al màxim de gent possible.

Esperem que gràcies a aquest nou servei la informació municipal arribi de forma més fluïda a la ciutadania."